Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПитам се дали има социална

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПитам се дали има социална
Коментари Харесай

Андрей Райчев за премиерското сако: Борисов точно заради такива неща беше толкова време на власт

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Питам се дали има обществена група, която може да стачкува против случката от през вчерашния ден, когато премиера Борисов подари сакото си на служащ на автомагистралата. Има ли някой, който да каже, че това е нещо неприятно, не е хубаво и не би трябвало да се случва. В тази сценка има извънредно добра илюстрация на пиара на Борисов. Това е неговата загадка на пиара. Той е малко комичен, само че малко. Не толкоз комичен, че да загуби почитание. Малко се излага, само че и другите леко се излагат. И тъй като тече едно такова излагане, се стига до една крайна наслада и това му е майсторството. Той по тази причина беше толкоз време на власт, поради такива работи. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Андрей Райчев.

Костов преди време беше подарил на една баба магаренце, напомни Райчев. 

Тази сцена илюстрира логическата идея за културна фамилиарност. Това е сцена на фамилиарност, на продан, която тялото на властта се разпознава с тялото на народа. Тази непосредственост пристигна от двете страни. Работникът сподели на Борисов, че си наподобяват и министър председателят се съгласи и му даде своето сако. И в това време се появи в този диалог тематиката за еврата. Това е подобен алегоричен миг, в който малко на смешка, малко с намигане прости на своя водач за злощастното шкафче. Това е като миг на помиряване, разяснява Харалан Александров. 

Но има и различен слой - чудотворното тяло на краля. Докосването до монархическото тяло носи знамение. И в този смисъл откогато свят светува, откак има такива разделения, всички копнеят да се допрян до властта, уточни той.

От царя насам единствено свои избират хората за свои водачи, водачи. И Борисов, и Трифонов са хора от народа. Може да имат някакви недостатъци, само че те са като хората, като гласоподавателите си, уточни Райчев. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР